lørdag 3. oktober 2009

Ringene

Mange kjøper ringer sammen, slik at de kan få de akkurat slik som de ønsker selv. Det finnes nå mange forskjellige typer å velge mellom. Du kan til og med designe dine egne ringer på lykkeringene.no, men det kan være litt vanskelig om dere ikke har vært å sett på ringer i butikken. Greit å vite hvilken størrelse du har, og hva du egentlig ønsker.


Selv liker jeg hvitt gull :) Det som kan være greit å tenke på er, at den skal være behagelig å bære ringen. Du skal jo tross alt bære den leeeeeeeeenge får vi håpe!! Og tenk på hva du jobber med. Selv vil jeg nok ikke hatt så mye "fjas" på siden jeg jobber med barn, vasker hendene 100 ganger for dag, å leker ute i alt slags vær! Man må tenke litt praktisk og tidløst når man skal velge ringer.


Ofte tar det ca 14 dagers tid å få ringene, og du har 1 års tid til justering av størrelse og mulighet for å gravere inn navnet til din utkårede <3
Noen bare vet hvilken ting de skal ha, mens andre må prøve flere å gå litt rundt å se på de forskjellige. Bruk den tiden dere trenger!! Å lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar