søndag 11. oktober 2009

SKAFF DEG LOKALE TIDLIG!

Spesielt i sommersesongen er det mange som gifter seg, og da er det ikke like lett å få det helt slik som du kanskje ønsker om du ikke er tidlig ute! Har dere tenkt å gifte dere i en kirke som er veldig populær, er det bare å hive seg rundt. Her i Ålesund er borgundkirka veldig populær.


Det er en flott krike med mye flott natur rundt seg, ikke minst for å ta bilder etter vielsen. Linda og Ole Magnus har vært så heldig å få vie seg i denne kriken, og det ser jeg frem til.

Ikke alle vil gifte seg i krike, og da er det alternativer som en prest ikke vil gjøre. F.eks gifte seg ute. Personlig synes jeg det er rart at prester ikke tilater dette når de selv har vanlige gudstjenester på fjelltopper rundtomkring, men det er vel for å sette en stopper for mange andre ville ideer kanskje? Hva vet vel jeg...

Så er det lokale for festen. Mange flotte lokaler finnes på østlandet, men her er det litt ymse. Vi har ikke de flotta store gamle husene med store vindu og flotte saler for de som ønsker det. Arbeideren er et alternativ for de som skal ha mange gjester og ønsker seg et litt popøst bryllup. Ellers er det mange som bruker hotellene vi har rundt her, også inkludert geriranger som sikker er en flott opplevelse.




Noen vil ha den moderene, andre vil ha det herskaplig. Så det kan være greit å undersøke mulighetene i ditt distrikt. Gjerne hør med venner og kjente om de vet om noe som du er ute etter. Pluttselig dukker det opp! Ole Magnus og Linda har funnet det de ville ha... selskap i partytelt! Det ønsker jeg også, men helst med runde bord av en eller annen grunn. Så da får vi håpe på en nydelig sommer i 2010 :D



Også i borgundgavla er det utleiemuligheter om du f.eks. skal gifte deg i borgund kirke, og da har selskapet like ved. Det er sunnmøre museum du kan kontakte da, for å leie et av de gamle husene eller selve cafeen til selskapet.

Lykke til med letingen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar